14.05.2008 г., 14:08 ч.

Не се страхувай от нищо 

  Поезия » Любовна
841 0 20
Докосни ме.
Изгори ми душата.
Сляпа съм.
Без теб и любовта.
Целуни ме.
Загърби самотата.
Пред теб стои една жена.
Изпий ме.
Поръчай си второ.
Безплатно е.
Само сега.
Преоткрий ме.
Ти моя, изгоро,
вземи от мен и страстта.
Сънувай.
Легнал до мене.
Не се плаши.
Ще те пазя сега.
Не се страхувай от нищо.
Заспивай.
Аз съм твоя в съня.


© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??