15.12.2011 г., 11:30 ч.

Не се страхувам 

  Поезия » Любовна
872 0 1

И днес аз не се страхувам да обичам, 

с нежни имена да те наричам 

и клетви любовни да изричам.

Не се страхувам да изживея с теб това, 

заради което съдбата ни събра. 

Не се страхувам от близостта,

да дишам вместо теб и вместо мене ти. 

Не, не се страхувам от това.

Страхувам се да не свърши някой слънчев ден, 

да угасне пламъкът на любовта,

да свърши приказката и мига. 

Да те обичам, а да съм сама.

© Деница Гогова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??