14.10.2007 г., 14:49 ч.

Не се съмнявам в теб 

  Поезия
1437 0 5
Не ми трябват нито думи,
                               нито признания...
Не се съмнявам в теб.
Ти не говориш за чувства
и не ме прегръщаш... никога...
Не знам дори дали е
                               топла твоята ръка...
Дали е мека кожата,
тъй както синьото в очите ти...
Не се нуждая от признания...
Не се съмнявам в теб.
Ти не ме прегръщаш... никога... с ръце.
Но винаги си тук,
до мен под празното небе.
И аз не се съмнявам в теб.
Душата ми е сродна с твоята...


                    

© Александра Михалева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??