23.11.2008 г., 22:51 ч.

Не се завръщай 

  Поезия » Любовна
662 0 2

Не се завръщай

 

Тихи стъпки в жълтите листа шумят -

не се завръщай, отдавна есента те прогони,

завинаги далеч от мене, тъжен спомен,

не се завръщай - всичко отдавна е погубено.

Какво ще спечелим от тази късна есенна среща -

нови рани и в старите шепи със сол,

защо търсиш още болка и сълзи,

не ти ли стигат старите лъжи и клетви.

Върви си, не донасяй есенна кал в моите дни,

не разпръсквай жълти листа в забравените мечти,

не питай защо се ранихме с толкова лъжи,

не питай колко дълго ще ни боли... "ЗАВИНАГИ!"

© Даниела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??