27.06.2016 г., 6:19 ч.

Не ще да връщам 

  Поезия » Друга
876 1 2

Не ще да връщам времето назад,

за всичко днес то толкова е скъпо.

От душите неспирно ни крадат,

търпим и гледаме тъпо, тъпо.

Не правя сметка на парите в моят джоб,

сърцето и душата те са моята пътека.

Любовта! Тя е белият ми дроб,

душата тя ми прави мека, мека.

В.Й.27.06.2016г.

 

© Васил Йотов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??