Jun 27, 2016, 6:19 AM

Не ще да връщам 

  Poetry » Other
880 1 2

Не ще да връщам времето назад,

за всичко днес то толкова е скъпо.

От душите неспирно ни крадат,

търпим и гледаме тъпо, тъпо.

Не правя сметка на парите в моят джоб,

сърцето и душата те са моята пътека.

Любовта! Тя е белият ми дроб,

душата тя ми прави мека, мека.

В.Й.27.06.2016г.

 

© Васил Йотов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??