22.08.2007 г., 16:56 ч.

Не ще те забравя 

  Поезия » Любовна
1037 0 1
Аз никога няма да забравя,
аз никога не ще простя,
това, което ми направи,
ще го помня и след смъртта.

Аз никога не ще изтрия,
аз никога не ще залича
спомена, който дълбоко крия,
спомена за теб, за любовта.

Аз никога не ще те намразя,
аз никога не ще те предам
и винаги от всичко ще те пазя,
и винаги ще съм готова за тебе всичко аз да дам.

Независимо от сълзите ми,
въпреки горчивите слова,
независимо от мечтите ми,
обичах те, въпреки всичко това.

Бих искала да ти простя,
бих искала да те забравя,
но човек не може да забрави,
това, което търси неговата душа.

© Вили Мотовили Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??