26.02.2017 г., 19:36 ч.

НЕ си 

  Поезия » Любовна
516 1 0

Не си ми – ти!       
Не си – дали? 
Не си – нали?     
Не си – а може би вали?  

 

До кога – кажи?   
До кога си – ти?     
Дали – или?
А може би – наистина НЕ си!

 

FONY

© Fony Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??