19.11.2010 г., 21:21 ч.

Не си до мен 

  Поезия » Любовна
461 0 0

Когато погледна нагоре, виждам лицето ти,

но всъщност това е небето.

Когато се разхождам, усещам допира ти,

но всъщност това е вятърът.

Ти си навсякъде около мен, но не и до мен.

 

Нека слънцето те топли вместо мен.

Нека вятърът те докосва вместо мен.

Нека птичките ти говорят вместо мен,

за да си мислиш всеки ден за мен.

 

Покорявам твойте мисли, а ти моите,

сънувах твойте устни как докосват моите.

Разтапяш сърцето ми като сладолед,

съжалявам, че не съм до теб.

 

Можеш ли да ме докоснеш в момента:

- не можеш и аз не мога.

Можеш ли да ме целунеш в момента:

- не можеш и аз не мога.

Можеш ли да ме обичаш в момента:

- можеш и аз мога.

 

 



© Благовест Даракчиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??