17.01.2012 г., 13:51 ч.

Не си лягайте скарани 

  Поезия » Любовна
1201 1 1

Не си лягайте скарани

Ядосани след поредния скандал,
не спряхме да се караме разгневени,
никой от нас не е и ял,
а си лягаме да спиме разделени...

Тряскаш на спалнята силно вратата
и бавно нашата къща утихва...
Само лоши моменти са ми в главата,
ядосана съм и към теб изстивам...

Но когато виждам твоето празно място
на спалнята съвсем до мен,
ми става тъжно и пределно ясно,
че будни ще посрещнем новия ден...

Пред себе си вината пак отричам,
а знам, с тебе лошо се държах
и ти ме нарани, но те обичам,
защо тогава като обезумяла бях...

Започвам бавно да се успокоявам
и да искам да си тук сега...
А ти, навярно ядосан в другата стая,
пиеш уиски и подпираш глава...

Извинение от другия всеки чака,
но от гордост няма да се извиним,
ще стоим разделени и ще плачем,
едва ли някой тази нощ ще спи...

Часовникът 3 и половина наближава...
Нима от утре всичко ще се промени?!
Не зная как да се държа, какво да правя,
когато срещна се с твоите очи...


Много тежко нощта ще изкараме,
а можехме да кажем само: "Прости ми"...
Приятели, не лягайте никога скарани,
защото часовете в тези нощи са години!

29.07.2011

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??