15.04.2017 г., 9:15 ч.

Не си ме спомняй 

  Поезия » Любовна
1224 2 8

Не си ме спомняй, не недей!

И в радост и във болка ти не смей...

Аз твоето доверие не заслужавам,

забравяй ме, не си губи живота ти със мен.

 

Не си ме спомняй, просто няма смисъл,

излишна болка само ще си причиниш,

ще падаш пак, ще викаш за пощада,

не си го пожелавай, може пак да изгориш.

 

Не си ме спомняй, аз вече вегетирам,

за тебе нямам място в моята душа

отдала се е тя на грях и на забава,

за да забрави теб и твоето сърце,

което беше мое и което ми отне.

 

© Борислав тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??