20.04.2013 г., 10:09 ч.

Не си мисли... 

  Поезия » Любовна
829 0 2

Не си мисли, че много съм красива,
аз хубост ще загубя щом съм дълго с теб.
Ще ти се виждам гневна, често крива
и ще ме обичаш все по-малко всеки ден.
Не си мисли, че много аз добра съм,
ще бъда все по-лоша с всеки следващ миг.
Ще ти се виждам вечно ядна и сърдита,
ще те изнервям като дразнещ тик.
За жалост винаги така се получава,
държиш ли нещо близо - искаш да е надалеч.
Често ще си ми обиден, аз пък ще се правя на корава,
но ще те обичам също както днес ... ♥

© Надежда Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Да, за жалост точно така се получава. Има ли любов обаче, всичко се преодолява Хареса ми! Поздрави!
  • Браво! Много хубаво написано и смислено!
Предложения
: ??:??