Не си обичал истински,
ако е имало само страсти и искри,
това не стига да е истинска любов,
която тлее, защото тя трябва да се разраства и гори.
Не си обичал истински,
ако до теб не си виждал две обичащи очи,
отговарящи на чувствата и споделящи твоите мечти.
Не си обичал истински,
ако дори за миг си се разколебал,
че любовта е грешка,
че връзката ви е провал.
Не си обичал истински,
и от този факт нека те боли,
защото аз обичах истински,
обичах...
но преди!
© Елена Борисова Всички права запазени