19 мая 2011 г., 07:41

Не си обичал 

  Поэзия » Любовная
960 0 2

Не си обичал истински,

ако е имало само страсти и искри,

това не стига да е истинска любов,

която тлее, защото тя трябва да се разраства и гори.

 

Не си обичал истински,

ако до теб не си виждал две обичащи очи,

отговарящи на чувствата и споделящи твоите мечти.

 

Не си обичал истински,

ако дори за миг си се разколебал,

че любовта е грешка,

че връзката ви е провал.

 

Не си обичал истински,

и от този факт нека те боли,

защото аз обичах истински,

обичах...

но преди!

 



© Елена Борисова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??