Ако това е нашият последен миг
и аз те виждам за последно
след като си тръгнеш;
очите ми - повече няма да те виждат,
те ще станат на вода;
ръцете ми - няма да те докосват
ще станат на пепел;
тялото ми - няма да те усеща,
то ще изгори,
а сърцето ми - то го няма,
отдавна е в ръцете ти.
Затова - просто остани,
не си отивай, с мен бъди!
© Любо Всички права запазени