25.01.2009 г., 8:50 ч.

Не си отивай 

  Поезия » Любовна
438 0 0

Една случайна среща след толкова години
и споменът се връща, но ти не си отивай!
Ще седнем пак на кея след толкова години,
на нашата любима пейка, но ти не си отивай!
Ще върнем спомена след толкова години, нали,
сега, когато в нашите коси среброто си блести.
Ще гледаме замислено напред, в миналото наше,
ще трепнат твоите очи и свойта мъка ще разкажат.
Една случайна среща след толкова години
и споменът се връща, но ти не си отивай!

© Криси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??