25.05.2010 г., 12:15 ч.

Не си помисляй 

  Поезия » Любовна
673 0 5

Не си помисляй да избягаш.
Вързан си с невидими въжета.
И пръстенът около теб затягам.
Примка за пораснали момчета.

Да проглеждаш ти не си помисляй.
Играем си на Сляпа Баба.
Ако ме хванеш - оставам по мисли.
Олтар те чака аз ако те хвана.

Не си помисляй да ме дирижираш.
Не виждаш паяжината около теб...
Ще ти оставя свободата да избираш
ала насън. Наяве - не!

И не мисли, че имаш власт над мене.
Не можеш риба задържа с ръце.
Часовете ти са преброени.
Часовете, във които си без мен.

© Елена Биларева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??