24.09.2020 г., 0:25 ч.

Не си тръгвай 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
544 0 0

Недей си тръгва завинаги от мене,

знай ще страдам и много ще боли.

Сърцето ми ще плаче наранено,

раздялата ще ми тежи!

 

Макар, че тръгна, аз няма да забравя,

дните щастливи прекарани със теб.

Ти слънчев лъч ми беше в тъмнината,

сега в сърцето ми е пълен мрак.

 

Ти за прошка недей да ме молиш,

аз може би ще ти простя.

Но няма да забравя за вината

и ще продължавам дълго да скърбя.

 

Без мене ще си продължиш живота,

любов към друга ще пламне в теб.

Дано от нея всичко да получиш,

това, което не можа от мен!

© Йорданка Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??