16.10.2011 г., 20:17 ч.

Не си тръгвай от мен 

  Поезия » Любовна
1067 0 8

Не си тръгвай от мен

 

Не си тръгвай от мен, остани,

без тебе сърцето ще страда!

Аз свойта любов в теб открих.

Ти от Бога си мойта награда.

 

Не си тръгвай от мен, остани,

че отново ще бликнат сълзите!

Ти със радост душа ми дари

и със теб заживях във мечтите.

 

Не си тръгвай от мен, остани,

че животът без тебе го няма!

Не си тръгвай от мен, остани,

аз не искам пак сам да остана!

 

16.10.2011 г.



© Валентин Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??