27.02.2020 г., 10:17 ч.

Не си за мен 

  Поезия » Любовна, Свободен стих, Друга
840 1 0

Не си за мен.
Всичко в теб го подсказва.
Не си за мен, 
Си повтарям аз и продължавам да те гледам.
Кое ме впечатли повече - лицето или характера?
Или свободата, която излъчваш? 
А може би бяха смеха и усмивката?
Не, не си за мен, но уви, късно е.
Разтапям се и нищо, че не си за мен, пак те искам. 

© Lara Queen Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??