25.06.2015 г., 18:13 ч.

Не си заслужава 

  Поезия » Оди и поеми
533 0 0

Не си заслужава заради някой да страдаш.

Не си заслужава заради никой да падаш.

Вземи се в ръце и гледай напред!

Вземи се в ръце и сложи живота си във ред!

 

Да се бориш за някой, който не те заслужава?

Да слушаш как пред всеки той те унижава?

За какво да се боря?! НЕ! 

Не си заслужава!

 

Не си заслужава да обясняваш на прост.

По добре го остави, да си мисли че е  на по-висок пост.

Щом с действията си той те наранява.

То тогава само наглостта остава.

 

Да мислиш всеки ден.

И да си спомняш, спомен, след спомен.

Това те кара да страдаш.

А не си заслужава заради никой да падаш.

© Никалас Борисов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??