21.10.2008 г., 20:11 ч.

Не смей 

  Поезия » Друга
624 0 1

1 куплет:
Не смей да казваш по много!
Не смей да лъжеш повторно!
Не смей да плачеш, да стенеш!
Не смей да казваш, че обичаш още мене!

Припев 1:
Когато те исках, ти казваше: Не! Не?
Когато те молех, ти искаше това, което всичко ще отнеме!
Припев 2:
Когато те виках, ти мразеше - мен, мен!
Когато заплаках, ти лъжеше, че може би ще ме обичаш и след време!

2 куплет:
Не смей да търсиш забрава!
Не смей да умираме двама!
Не смей! Нима не разбираш?
По дяволите! Не виждаш ли колко те обичам?

Припев1, 2:...


Не смей (х4)

Припев2:...

© Милена Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??