17.09.2018 г., 0:57 ч.

Не спирай 

  Поезия » Философска
414 0 3

                                               Не спирай

 

Върви по пътя си,не спирай а мечтай сега,

не стой на кръстопътя, продължи така!

Върви, върви  и не обръщай своята глава,

остави миналото, запази сам спомена!

 

Продължи напред и вярвай че в света,

има и добри хора има и доброта!

Освен тъмнината има и светлина,

след тъмната нощ идва  отново деня!

 

Не спирай да търсиш Любовта,

по пътя, зад ъгъла те чака сама!

Протегна ти своята ръка така,

че заедно с нейната да сте в една!

 

Не спирай и вярвай че има Истинска жена,

там някъде те очаква с трепет Тя.

Не спирай а хвани я за ръка сега,

и продължете пътя си в живота двамина!

 

 

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??