Не спирай
Върви по пътя си,не спирай а мечтай сега,
не стой на кръстопътя, продължи така!
Върви, върви и не обръщай своята глава,
остави миналото, запази сам спомена!
Продължи напред и вярвай че в света,
има и добри хора има и доброта!
Освен тъмнината има и светлина,
след тъмната нощ идва отново деня!
Не спирай да търсиш Любовта,
по пътя, зад ъгъла те чака сама!
Протегна ти своята ръка така,
че заедно с нейната да сте в една!
Не спирай и вярвай че има Истинска жена,
там някъде те очаква с трепет Тя.
Не спирай а хвани я за ръка сега,
и продължете пътя си в живота двамина!
© Валентин Миленов All rights reserved.