9.05.2012 г., 17:35 ч.

Не съжалявай 

  Поезия » Философска
483 0 2

Не се страхувай и недей да хленчиш, несретнико -

ще бъдем равни всички пред смъртта.

В Отвъдното не се осчетоводяват във монети

достойнството и любовта.

 

Ще можеш да си избереш планета,

приятели, религия и Бог.

Без КГБ, без ФБР, без досиета -

една невероятна свобода

без фалш и поучителни слова.

 

Не ще ти трябва и мизерната заплата.

Ненужни са омразата, страха.

Ненужна е най-вече суетата.

Но те ще шестват още дълго по земята,

а ти... не съжалявай за това.

© Наташа Биразова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??