6.12.2009 г., 13:34 ч.

Не съм 

  Поезия » Любовна
1134 0 8

Не съм те търсила, не съм те искала,

дори любов такава не мечтах,

не мислих, че те има, че си истина,

и в своя свят измислен аз живях...

Не съм жадувала да ме обичаш,

от много обич аз се разпилях,

не съм те молила да ми се вричаш,

аз и без да съществуваш, бях...

Не съм те търсила, не съм те молила,

любов такава не желах,

аз чувствата изтръгвах, с корена,

и без да те има, живях...

Но ти дойде и  сякаш събуди ме,

разбрах тогава, че ме има,

 сега аз съм жива и влюбена

и нашепвам все твоето име...

 

 

 

 

© Светла Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??