8.06.2008 г., 19:21 ч.

Не съм ангел 

  Поезия » Любовна
680 0 2
И аз ангел не съм
също като теб.
Ти виждаш,
че стремя се
и аз като тебе
да хващам вярната посока,
уви, не винаги се получава,
но да съм жесток
със теб не мога.
Грешки от любов и страх
правя постоянно,
за които съжалявам ужасно.
И те моля - ти прости ми.
И аз колко много те обичам,
и ти, разбери ме.
И аз също искам
ведри мисли
да владеят ти ума
и засмяна, обичана и спокойна
да се прибираш и чувстваш у дома.
И лицето ти красиво
вечно да е засмяно и щастливо.
И във този час
ти обещавам
винаги с такава страст
аз да те обичам.

© Десислав Сергеев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??