15.02.2020 г., 20:36 ч.

Не съм герой 

  Поезия » Любовна
908 0 1

Не зная как да те обичам с думи,

аз никога не учих за това.

Не зная как да кажа, че ми липсваш,

макар в сърцето ти да си една.

 

Не съм аз ласкав като пролет нежна,

и нямам аромат със южен дъх.

В ръцете си челични здраво стискам,

не галя както гали топъл бриз.

 

В Танго от страст не зная как да водя.

Не мога да ти подаря мираж.

От себе си, от себе си отказвам се,

за да останеш ти каквато си.

© Григор Колев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??