1.10.2010 г., 8:32 ч.

Не съм мечтал 

  Поезия » Философска
612 0 10

Не съм мечтал да имам тази къща,

деца и внуци - пълен рой

и всеки ден след път да се завръщам,

все тук, в привидния покой.

 

 

Не съм мечтал дори, че теб ще имам,

любима, в златни старини

и тази светлина неповторима

наоколо ни да струи.

© Иван Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??