Говорим на един и същ език,
но не разбирам някои памфлети,
когато развенчават политик
с нецензурни - интимни епитети.
А този, много славен депутат,
си носи леко своя срамен прякор.
Макар да е юнак дебеловрат.
И не е с вид на розов провокатор.
Навярно всеки роден парламент
е пълен с немъжествени мъжаги.
Или пък този рядък елемент
работи там, за собствени облаги.
Юри
Йовев
Септември
2021 г.
© Yuri Yovev Всички права запазени
Приятна седмица! 😊