1.02.2019 г., 16:29 ч.

Не съм поет 

  Поезия » Свободен стих
467 0 2

Не съм поет

аз просто пиша

това ми носи светлина,

утеха, полет, смисъл

на дните без тъга

 

В радост всеки ден

обичам, чувствам,

не мога да не споделя

това което е у мен сега

 

                   23.03.2012

© Люси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??