12.06.2007 г., 8:44 ч.

Не съм такъв човек 

  Поезия
563 0 10
Издигам те в мислите си
и пак те принизявам.
Освобождавам се от теб,
но утре пак съм в плен.
Играем си на котка и мишка и аз не зная...
Опитвам се да не бъда една от твоя харем.
Прости ми за всичко, но ти ме смаза.
Нима някой човек заслужава това?
Аз казвах си: времето ще покаже,
ще бъде ли или не твоя жена.
Аз можех всичко да направя -
да бъда коварна жена.
Да си отмъстя - теб и нея да поругая
и да ви прекъсна съня.
Можех, но ако исках.
А аз не искам!
Не съм такъв човек!
Тъгата от себе си изтисках.
Щастлива съм с друг и вървя напред.

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??