6.02.2010 г., 0:08 ч.

Не съм те търсила 

  Поезия
1068 0 1

Не съм  те търсила, Ти просто се появи.

Принцът от детските ми мечти.

Боях се да те докосна дори,

страхувах се да не изчезнеш Ти.

Мой блян и моя мечта,

Ти за мен си пътеводна звезда.

Дойде и събуди ме от съня,

прогони от мен всяка болка и тъга.

Не съм те търсила, Ти просто се появи.

Бях се отказала от любота.

Но Ти ме накара с нови очи да погледна света.

Накараме да пренапиша всяка моя мечта.

Сякаш  с теб отново се родих,

с теб аз живота преоткрих...

Отново чуствам, отново се смея...

Отново обичам, отново живея...

 

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много оптимистичен и красив стих,
    посветен на споделената любов!
    Голяма щастливка е лирическата,
    пожелавам и на нея, и на прекрасната
    поетеса много любов и сбъднати мечти!
    ПОЗДРАВИ!

Предложения
: ??:??