Ти ми каза,
че друг ти вълнува сърцето.
Мене само
"приятел" нарече...
Не виждаш ли?!
Само от тебе обзет съм
и в душата катранена
чувствата са изпечени...
Не, не ревнувам!
Разреши ми целувка!
Тя такава ще бъде,
че ще те омагьоса!
Тя ще бъде настръхване!
Целият свят да съзре
как не ми пука
и колко не прося!
Сладко-горчива ще бъде,
като зрелите вишни!
Безсилна ще бъдеш
да си тръгнеш от мене!
Не си и помисляй,
че съм трети - излишният!
Няма да те отстъпя!
Душата ми стене...
С такава целувка
искам да будя!
Ще те грабна за себе си -
да не кървиш...
Душата ти нежно
искам да любя
и Млечния път
със мен да вървиш!
© Красимир Дяков Всички права запазени