12.03.2008 г., 12:58 ч.

[не съм ви майка] 

  Поезия » Друга
671 0 8
и какво
съм аз за вас,
какво?

точка,
запетая
или
пък тире?

не съм ви майка
и не съм баща,
не съм от
силните,
не съм
от силните,
по дяволите,
аз
все
съм по средата,
седя и пуша
в себе си
отново,
по средата,

все
тъпча
и се смея,
тъпча
фасовете
си от
миналото,
в което
с удоволствие
затъвам,
аз
все
съм
по средата

да се върна,
да натисна
копчето
rewind,
не знам
дали
е
редно,
не знам дали
го мога,
не знам
дали ме можете

едно е сигурно -
не съм обява
за
изгубеното
куче
и
отдолу няма
как да пише:

“моля те,
върни се!”


© Питър Хайнрих Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??