12.11.2019 г., 22:19 ч.

Не съм за ден! 

  Поезия » Любовна
295 2 1

Не си мисли, че съм за ден!

И счупено сърце от обич бие.

Бъди поне и месец с мен.

(За повече – горча на пиене)

На вкус съм сладък. Но присядам.

Съвсем съм труден за обичане, 

а цял живот съм, вечно жаден.

(Попитай няколко момичета!)

Ще бъда романтичен. Честен кръст! 

Бутилка вино. Ароматни свещи. 

Целувки, нежност. Страстен дъх. 

И ръцете ми по теб. Горещо е! 

Дотолкова, че чакам хлад, 

от влагата на твоят край, 

а всъщност ще ме гони глад – 

пожар от въглени да правя... 

Наистина, не съм за ден! 

(Макар, че вътрешно съм празен.) 

Не вярвам, че ще искаш точно мен, 

дори и за неповторим... оргазъм... 

 

Danny Diester 

(Стихопат.) 

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??