23.06.2017 г., 10:44 ч.

Не съм за теб 

  Поезия
625 2 11

Не съм за теб! И ти не си за мене!

Различни са ни Дяволите! Ангелите! Всичко!

Не искам нищо да променям!

Моля те, не го приемай лично!

Аз имам свободата да играя

със Дявл, Ангел, с който пожелая!

Мога  с тях да пофлиртувам...

Мога да си полудувам...

А ако ме хванат дяволи, тогава,

мога и ги унищожавам!

Та, не съм за теб! И ти не си за мене!

Моля те, не го приемай лично!

© Маргарита Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??