21.03.2023 г., 6:32 ч.

Не сънувай 

  Поезия » Любовна
399 0 0

      

       Не сънувай

 

Не сънувай цветя полудели

и не искай душата ми ти!

Нека времето точно отмери

колко силно сърцето боли!

 

Не сънувай пак конски копита

и далечни красиви земи!

Ти нарочно ли пак ме попита

колко дълго ще бъдем сами?

 

Не сънувай очите ми сини,

в тях е скрита безкрайна тъга!

Светлосенки и птици красиви

в тях таят се дори през нощта.

 

Не сънувай, че мене ме има!

Този сън е объркан, игра.

Омагьосана няма да бъда,

потърси ме с любов през деня!

          Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??