6.01.2012 г., 13:32 ч.

Не таковат, ами хапят... 

  Поезия » Хумористична
788 0 0

(из цикъла "Вицове в рими")

От „Люлин” в „Екоравновесие”
звънят по телефона: „Хора,
в квартала има рунтав пес… и е
със глутница… вилнее в двора

на ОДЗ-то… всеки бяга!”
„Изпращаме екип мобилен!
Ще ги кастрираме веднага!” -
отвръщат. „За какво кастриране

говорите, бе. Тези псета,
вилнеещи из махалата
и плашещи ни, разберете,
не ни таковат, а ни хапят!”

© Ангел Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??