13.06.2006 г., 23:04 ч.

не те искам!!!!!! 

  Поезия
751 0 0

Не искам да ме лъжеш,
с думи гальовни!
Не искам да изричаш
онез слова лъжовни!
Не искам сърцето ми отново да плаче,
не искам да те виждам дори във здрача!
Не искам да спираш до мен,
молейки ме за любов!
Не те искам,
нима не стигна до теб моя зов?!!



Не искам любовта ти измамна!
Не искам твоята лъжа коварна!
Не искам да си тук до мен!
Не искам да виждам лицето ти дори за ден!



Не искам да ме целуваш,
със устни отровни!
Не искам да ме докосваш
с длани прокобни!
Не искам погледа ти жаден
не искам характера ти гаден!
Не те искам, скъпи,
върви си с по-бързи стъпки!

© Весинцето без такава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??