27.09.2006 г., 0:40 ч.

Не те искам 

  Поезия
1349 0 3

Не искам да се наранявам,
    не искам сцени 
                 или крясъци от теб
Не искам даже думи,
       просто обърни се
                    и не престъпвай границите.
Хванат във капан бях,
        с въже завързан от твоите игри.
Но в ума предчувствие усещам
       -че сам нареждам аз
                                  без теб живота си.
Не искам повече преструвки,
     сълзи мълчаливи,
                  всеки обичаше,
                              но не  сърцето ми.
Не искам от ръцете ти прегръдки,
 целувки белокрили
                  или обидите страхливи,
     просто си тръгни.
Вината не можеш ти да я поемеш,
                                                    върви,
    изиграй отново жертвата пред всички,
   но от живота ми се откъсни,
 знам,че лъжеш ти
                              -не ми плачи,
     ти заряза ме,
                 ти влюбен по тебе ме уби.

© Христо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??