20.10.2010 г., 9:40 ч.

Не те обичам 

  Поезия » Любовна
588 0 1

Не те обичам. Просто съм самотна.

 

Така отчайващо ми липсва някой,

когото все не мога да намеря.

 

Ръцете ми улавят пустота

и допирът на гладката ти кожа

е като изсънуван сън.

 

Така отчайващо ми липсва някой,

когото търся вече цяла вечност.

 

В очите ти опитвам да надникна.

Зад ирисите сини – силует

на някоя, която не съм аз...

 

Не ме обичаш. Просто си самотен.

© Росица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Митко, верни мой читателю
    Май си казваме неща, които отдавна знаем...
Предложения
: ??:??