1.05.2006 г., 14:08 ч.

НЕ ТЕ ОБИЧАМ,МОЕ МОМЧЕ! 

  Поезия
873 0 5

Не те обичам, мое момче

 

Не те обичам, мое момче,

идеален образ на детски мечти.

Не те обичам , отмина вече,

но спомена в мен за вечно гори.

Забравих те, да знаеш, ангеле мой,

и далеч са горещите устни от мен.

Мрака ме грабна в капана си свой

и на него останах във плен.

Чувството силно си трагна далеч,

в чужди прегъдки горя.

Само ти беше единствено мой,

но детето в мен отдавна умря.

Липсваш ми много, принце красив,

ала усмивката чужда отвя те.

Но нека принце да бъдеш щастлив,

защото след тебе дълго боля ме.

© Пандора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??