Не те обичам, мое момче
Не те обичам, мое момче,
идеален образ на детски мечти.
Не те обичам , отмина вече,
но спомена в мен за вечно гори.
Забравих те, да знаеш, ангеле мой,
и далеч са горещите устни от мен.
Мрака ме грабна в капана си свой
и на него останах във плен.
Чувството силно си трагна далеч,
в чужди прегъдки горя.
Само ти беше единствено мой,
но детето в мен отдавна умря.
Липсваш ми много, принце красив,
ала усмивката чужда отвя те.
Но нека принце да бъдеш щастлив,
защото след тебе дълго боля ме.
© Пандора All rights reserved.