15.06.2007 г., 20:00 ч.

Не тръгвай, моя тъгa... 

  Поезия
574 0 10
Не тръгвай, моя тъгa,
аз съм щастлива, но и сама.
Какъв живот ще е това? -
Разпръснаха се мечтите ми по вятъра...
И свещта догоря,
в сърцето ми без любов - изстина то.
Имам някой да ме обича,
но не кой да е, а мрака на безлунието -
черен, страшен, призрачен е той.
Недей така - не ми е смешно.
Не ми се подигравай, че съм странна...
Който няма любов "по всяко време",
намира смисъл за щастие и в самотата!!!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??