1.06.2011 г., 11:21 ч.

Не тъгувай, луна 

  Поезия » Любовна
562 0 1

Не тъгувай, луна,

ще разплачеш и мен,

тази нощ съм сама

и на теб съм във плен.

 

Не проливай сълзи,

а в звезди ги превръщай.

Зная колко боли,

щом студът те прегръща...

 

Не си тръгвай, луна,

не посрещай зората,

как ще сетя деня -

самота е в душата.

 

Ти стопли ме, луна,

и завий ме със нежност,

тихо с теб ще заспя

там в небето безбрежно.

 

Не тъгувай, луна...

© Зл Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??