12.07.2016 г., 9:48 ч.

"Не тъгувам, но не ми е и щастливо" 

  Поезия » Гражданска
390 0 0

"Не тъгувам, но не ми е и щастливо"


Не тъгувам, неееее, не е така,
не ме разбирайте погрешно,
то няма да прокопсам, знам,
може би… дори и в любовта.
И сигурно ще си отида неразбран,
ала кому, каквото мога
преди това безкористно ще дам.
Дали очаквам нещо във замяна,
Навярно…От моите съграждани?
Не знам…!? Не съм комерсиален.
Но знам, не искам за родината,
от чуждите да ме е срам.
Така, че май едно ще пожелая,
…от дето съм, да си остана там.

 

Историята му  е тук.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100012256924233

© ЕТ МАЧИБО ЕДИНАКА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??