19.11.2014 г., 7:46 ч.

Не тъжи ти за мен 

  Поезия
372 0 1

Не тъжи ти за мен


 

Нося те в сърцето си, мила,

нося и любовта си към теб.

Ти си тук, до мен, но не те познавам аз,

не ме позваваш и ти.

Не тъжи ти за мен, защото скоро може би

ще се срещнем аз и ти.

© Димитър Новак Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Пожелавам ти сбъдване на мечтата и нови творби!
    Поздрав от мен и ведър ден!
Предложения
: ??:??