14.11.2016 г., 0:06 ч.

Неугасваща любов 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
607 0 0

Стоя и в нищото гледам,

вниманието ми нищо не привлича,

и само ти изникваш в мислите ми.

Само очите ми подсказват, че за тебе мисля пак

снимките отварям и мъката ме сразява. 

Дълбока рана се отваря в моето сърце,

 рана от години, която не може да зарасне.

Оттогава се страхувам в друга да се влюбя,

болка втора аз да не изпитам.

И с тебе на сърце живея, но каквото и да се случи

до края на живота ми любов в сърцето ми за теб ще има.  

© Георги Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??