22.01.2008 г., 21:27 ч.

Не усещаш 

  Поезия
500 0 3
                   Не усещаш

Не усещаш, че боли ме,
когато не виждам твойте очи
и не предполагаш, че съм влюбена
в теб до уши.

Не разбираш ли, без теб ме боли,
познавам те от скоро, а вече
не мога без теб, не мога да забравя
очите ти и как усмихваш ми се ти.

Не мога, без да виждам пламъка
в очите ти красиви и без да знам
как стана, силно влюбих се, но
без да искам в теб.

Не мога да те изкарам от съзнанието си.
Не мога да спра да мисля за теб, дори
когато заспивам. Щом затворя очи, виждам твойте
и как усмихваш ми се ти.

© Джулияна Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Стих изпълнен с копнеж и болка!
    Искрени стихове пишеш!
  • Не ми звучи като поезия...
  • ех любов!невероятно 4увство!поздрав за хубавия стих!
Предложения
: ??:??